Skip to main content

Parket Schuren en Plankenvloeren Schuren

Allereerst is het onderhoud voor iedere houtsoort en afwerkingsmethode eenvoudig zelf te doen. De frequentie van behandelen is afhankelijk van het gebruik. Er is bijvoorbeeld een onderhoudsmiddel op waterbasis (ruikt nauwelijks en is millieuvriendelijk) dat zeer eenvoudig kan worden aangebracht.

De behandelde vloer is na een half uur uur weer te belopen. Door de jaren heen slijt de toplaag van een parketvloer. Dan is het zaak, voor het behoud van de vloer, deze te laten schuren en opnieuw te laten bewerken. Dit moment hangt af van onderhoud en gebruik van de vloer, gemiddeld is dit het geval na ongeveer 10 jaar. Ook biedt dit onderhoud een gelegenheid om reparaties uit te voeren. U zult zien dat uw vloer er na dit grote onderhoud weer als nieuw uitziet.

Houten vloeren onderhoud

Als een nieuwe houten vloer/parketvloer is gelegd heeft deze vloer kleine onderhoudsbeurten nodig die u zelf kunt uitvoeren, met daarvoor de geschikte producten die van toepassing zijn voor uw parketvloer. Rond de 10 a 12  jaar is uw houten vloer/parketvloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt. De vloer dient dan opnieuw geschuurd en gepolijst te worden. Als beschermlaag wordt de houten vloer gelakt, geolied of gecoat. 

Houten vloeren renovatie

Renovatie van houten vloeren en parket: Wiersma Vloeren is gespecialiseerd in vloer renovaties.

Schuren en behandelen van bestaande parket- en houten vloeren, keuze uit 3 behandelingen: oliën, coaten en lakken.
Wiersma Vloeren kan u adviseren over de beste opties voor vloer renovatie om de beste en mooiste resultaten te bereiken.
Vellingkant opnieuw laten uitvrezen voor een schone v-groef.
Het aanhelen van bestaande parket- en houten vloeren.

Na renovatie werkzaamheden is de vloer weer als nieuw.

 

30 jaar ervaring in vloer renovatie

Met meer dan 30 jaar ervaring in vloer renovatie is Wiersma Vloeren uw beste keuze voor advies inzake het renoveren van uw parket- en houten vloeren.

Vloeren Schuren

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in het stofvrij schuren van houten/parketvloeren. De vloer wordt 3 keer geschuurd, eerst met een groffe korrel om onevenheden weg te schuren en daarna 2 maal met een kleinere korrel om de vloer gelijkmatig glad te krijgen. Dan wordt de vloer een keer gepolijst en daarna voorzien van een beschermlaag. Met als resultaat weer een nieuwe parket/houten vloer!

Professioneel houten vloer schuren

De perfect geschuurde vloer

Het mooie resultaat van de professionele aanpak van Wiersma Vloeren d.w.z. stofvrij schuren, oliën en lakken.